Нашиот тим

Нашиот тим го сочинуваат високо обучени и искусни професионалци, кои се секогаш тука за Вас. Ние претставуваме микс од млади и талентирани индивидуалци и искусни професионалци, кои заедно сочинуваат амбициозен, работлив, посветен, ентузијастички тим кој секогаш е тука за Вас.

Колективно, имаме многу години искуство во работење со Ревизија, Даноци и Консалтинг. Како индивидуалци, ние имаме единствени и комплементарни пристапи.

Како БДО Македонија, ние веруваме дека луѓето се тие што ја прават компанијата добра, а не системот сам по себе. Постоиме со цел да им помогнеме на претпријатијата да го постигнат својот потенцијал преку задоволување на вистинските потреби и надминување на сите очекувања.